ירקות חתוכים בתחמיץ: כרוב, גמבה צהוב ואדום, פלפל חריף, גזר, קולורבי ושומר (בעונה). פיקנטי 🌶
סלט דלעת, גזר ותפוח אדמה מאודים ומרוסקים מתובל בתחמיץ טריפולטאי פיקנטי 🌶 שום 🧄
סלט בורגול עם חמוציות
ביצים קשות חתוכות עם בצל סגול, בצל ירוק ושמיר במיונז
קוביות תפו״א וגזר, גרגירי אפונה, קוביות מלפפון חמוץ ושמיר במיונז שום 🧄
גרגירי תירס מתוקים עם גמבות בצל סגול, בצל ירוק שמיר במיונז
חציל מצופה פירורי לחם
קוביות חצילים מטוגנות עם בצל סגול, בצל ירוק פלפלים פטרוזליה, כוסברה בתחמיץ שום 🧄
חצילים קלויים על האש בתוספת ירקות טריים שום ושמן זית שום 🧄
חצילים קלויים על האש במיונז בתוספת בצל ירוק שום 🧄
חצילים קלויים על האש עם טחינה ״הר ברכה״ שום 🧄
סלק מאודה חתוכים לקוביות מטובלים ברוטב חמוץ מתוק שום 🧄
רצועות פלפלים אדומים וצהובים קלויים על האש, בצל לבן, סלרי קצוץ ושמיר בתחמיץ שום 🧄
רצועות פלפלים אדומים צהובים וחריפים קלויים על האש שום 🧄 חריף 🌶
גזר מגורד וכרוב קצוץ דק במיונז וחרדל ד׳יגון
כרוב לבן מובחר חתוך דק דק בתחמיץ שום 🧄
גזר מגורד, עם קולורבי לימון ופלפלים חריפים חמוץ חריף 🌶 שום 🧄
גזרים מאודים מתובלים פיקנטי בנוסח מרוקאי פיקנטי 🌶 שום🧄
סלט מעגבניות טריות, שום, פלפלים בבישול ארוך חריף 🌶 שום 🧄
100 אחוז טחינה ״הר ברכה״ שום 🧄
חומוס ביתי אסלי 💯
ניתחי שניצלים עבים עם ציפוי השף המטוגנים בשמן קנולה עמוק ומוגשים בחום. קופסא של ליטר כ- 4/3 יח׳
רצועות חזה עוף עם פירורי קמח ושומשום קופסא של 1 ליטר (כ14 יח׳)
כרובית מצופה בפירורי לחם, מטוגן בשמן עמוק ליטר (כ 600 גרם)
8 יח׳
כיסונים ממולאים בבשר מתובל
4 יח׳- כיסונים ממולאים בגרגירי חומוס טחונים
5 יחידות בצק ממולא בירקות מטוגן בשמן עמוק
8 יח׳ מאפה מטוגן במילוי מחית תפו״א
10 יח׳- המתחרה הראוי לקציצות הירק, מסוג המאכלים שאני מצטער ששבעתי לפני שרוויתי מהם.
10 יח
10 יח׳- לביבות הירק שאמא הייתה מכינה, הריח היה מקיף את כל הרחוב ומעורר את כולם, את הלביבות הגישה לנו תמיד עם חצילים מטוגנים ואהבה גדולה
כתף מספר 5 ברוטב פטריות ובצל 4-5 מנות (כ- 800 גרם)
נתחי אצבעות אנטריקוט מבושלים ברוטב סצואן קופסא 1 ליטר (כ 800 גרם) מתאים ל 4-5. מנות
ליטר- כ 750 גרם
תבשיל בשר ברוטב זיתים מרוקאיי קופסא ליטר כ 800 גרם)
בשר צלי עם שום וגמבה ברוטב צהבהב טעים (כ-800 גר')
כופתאות סולת ממולא בבשר מבושל בסלק חמוץ מתוק
שעועית לבנה ברוטב אדום ותפוח אדמה בנוסח טריפולטאי